Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Дорогі маєтки і бізнес дочки “бідного” свободівського мера Тернополя (фото, документи)

Донька міського голови Тернополя свободівця Сергія Надала придбала чергову коштовну нерухомість у Маямі, повідомляє Рoliterno (Політичний Тернопіль).

Раніше у журналістському розслідуванні «Особняк за $2 млн напередодні війни. Звідки у доньки Сергія Надала кошти на шикарне життя в Маямі» вже розповідалося про те, що Анастасія Надал,  після закінчення навчання у Швейцарії в престижному університет Glion Institute of Higher Education, переїхала до США. На узбережжі Атлантики у Маямі дівчина вийшла заміж за Рубена Родрігеса, кубинця за національністю.

Родзинкою розслідування став куплений донькою тернопільського мера-свободівця маєток вартістю 1 870 000 доларів, який вона придбала напередодні повномасштабного вторгнення росії  в Україну – 18 лютого 2022 року.

Слід згадати і про орендовані, спочатку Анастасією, а згодом і молодою сім’єю Родрігесів, апартаменти у кондомініумі «Mint». «Mint» – одна з трьох будівель комплексу Riverfront в районі Брікел у центрі Маямі. Інших два кондомініуми називаються «Ivy» та «The Wind».

Саме у «The Wind» 16 лютого 2023 року за 380 000 доларів придбала Анастасія Родрігес апартаменти №3315.


Під час купівлі цієї нерухомості своєю поштовою адресою Anastasiia Rodrigues вказала вище згаданий особняк. Нагадаємо, адреса ранчо Hidden Palms –  7300 SW 77 AVE.

Як і у всіх попередніх операціях з нерухомістю інтереси Анастасії у даному придбанні представляла президент Morganaro Group Ніаан Морган. Зокрема, саме ця ріелтор продавала перше помешкання сім’ї Родрігесів – таунхауз у Pembroke Pines за адресою 634 NW 208th DR.

Також цікаво, що компанія FirstService Residential з обслуговування ОСББ, в якій працює Анастасія Родрігес, надає послуги кондомініуму «The Wind». Зокрема, її співробітники вказані як контактні особи щодо надання послуг жителям будинку.

Як і у випадку вересневого розслідування Редакція можливість Сергію Надалу прокоментувати зазначену інформацію. Людина, з якою контактували минулого разу журналісти, не відповіла на їх пропозицію. Імовірно, Сергій Віталійович вчергове відповість прес-релізом на Фейсбук-сторінці щодо «наклепу» на нього та його сім’ю. Але ж він міг прокоментувати та спростувати наведені дані і чомусь цього не зробив. Здається, усім і так усе зрозуміло.

Нагадаємо, Господарський суд Тернопільської області задоволив позов Тернопільської окружної прокуратури в інтересах держави про витребування 7 гектарів землі гідрологічного заказника загальнодержавного значення «Серетський» з незаконного володіння Тернопільської міської ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Рoliterno (Політичний Тернопіль)

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності