Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Дороги в Україні стануть приватними, – готуйте гроші за користування

В Україні важливі ділянки доріг передадуть у користування приватним підприємствам.

Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив очільник Мінінфраструктури Владислав Криклій.

Зазначається, що в межах Першої програми державно-приватного партнерства у дорожній галузі відібрані шість ділянок доріг для потенційних пілотних проєктів.

В разі реалізації проєкту приватний інвестор візьме на себе зобов’язання оновлювати і розвивати наявну дорогу, а з Дорожнього фонду виділятимуться кошти на підтримку інвестора за умови дотримання ним усіх зобов’язань за якістю утримання дороги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отже, приватними можуть стати такі шляхи:

  • Харків-Дніпро-Запоріжжя (M-29, M-04, M-18);
  • Бориспіль-Полтава (М-03);
  • Херсон-Миколаїв (М-14);
  • Київ-Житомир-Рівне (М-06);
  • Ягодин-Ковель-Луцьк (М-07, М-19);
  • Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв (M-04, H11).

Ці автошляхи сполучають 10 областей України, і понад 12 мільйонів жителів точно зможуть на собі відчути покращення дорожньої інфраструктури.

Нагадаємо, що єдиними платними дорогами у Європі (мова не йде за автобани, до яких Україні ще дуже далеко, – ред.) залишаються дороги Франції внаслідок грандіозної урядової економічної афери… але французи, попри все, задоволені її наслідками…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності