Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Достроковим виборам мера Запоріжжя бути, – депутати підтримали відставку Буряка

Після того, як вчора міський голова Запоріжжя Володимир Буряк заявив про свій відхід у відставку за станом здоров’я, але водночас намір залишитися у політиці, сьогодні, 30 вересня, на позачерговій сесії Запорізької міської ради депутати підтримали рішення про дострокове припинення повноважень мера Володимира Буряка і звільнення його з посади.

У таємному голосуванні взяли участь 50 депутатів. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

З тих, хто проголосував, підтримали рішення про припинення повноважень міського голови 45, проти голосували 2, утрималися 3.

«Також депутати підтримали рішення міської ради про покладання повноважень міського голови на секретаря міської ради Анатолія Куртєва. Він буде виконувати повноваження міського голови до обрання міського голови на позачергових виборах або до відкриття першої сесії міської ради, яка буде обрана на чергових виборах», – сказано в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вчора міський голова Запоріжжя Володимир Буряк заявив про відхід у відставку.

Тож залишається очікувати оголошення дострокових виборів міського голови у Запоріжжі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності