Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Дозволено застосовувати зброю проти контрабандистів цигарок, – Держприкордонслужба

Державна прикордонна служба України вирішила направити додаткові резерви на кордон з Румунією у зв’язку з активізацією контрабанди.

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби.

У відомстві відзначають загострення ситуації на кордоні з Румунією, зокрема, через нелегальний трафік тютюнових виробів.

Через активізацію порушників рішенням керівництва Держприкордонслужби на Закарпаття та Буковину направлено додаткові резерви відомства. До посилення також залучено підрозділи мобільного загону “ДОЗОР”, кілька прикордонних комендатур та кінологів зі службовими собаками“, – повідомили в Держприкордонслужбі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прикордонники також заявляють про безпрецедентний тиск та погрози з боку кримінальних угруповань на адресу прикордонників.

При загрозі життю або здоров’ю військовослужбовців персонал відомства в рамках чинного законодавства застосовуватиме зброю“, – попередили прикордонники.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності