Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ДПСУ пояснила проблему перетину кордону чоловіками…

Прикордонники почали ретельніше перевіряти документи у чоловіків призовного віку, які хочуть виїхати за кордон. Від них можуть вимагати витяг із протоколу ТЦК або запис про відстрочку в військово-облікових документах.

Так у Державній прикордонній службі прокоментували інформацію про те, що українських чоловіків, зокрема інвалідів 3 групи та багатодітних, перестали випускати за кордон без довідки від ТЦК, повідомляє речник ДПСУ Андрій Демченко.

За його словами, посилення перевірок пов’язане з випадками неодноразових підробок документів. Тому ДПСУ може вимагати військово-облікові документи із записом про відстрочку.

«Зважаючи, що ми неодноразово виявляли підробки документів, пов’язаних з багатодітством, наші інспектори можуть перевіряти цю умову виїзду чоловіків, зокрема, і за документами з територіальних центрів комплектування. Це можуть бути витяг з протоколу ТЦК про прийняте рішення про відстрочку, або запис про відстрочку в військово-облікових документах», – вказав Демченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас українці публікують в соцмережах відео з кордону, де утворились величезні черги. Люди не одну годину очікують на можливість перетнути кордон.

Раніше ми писали, що за добу з України по всій ділянці західного кордону виїжджають близько 6 000 чоловіків призовного віку.

Також нагадаємо, що на Закарпатті помер чоловік, якого знайшли непритомним у горах прикордонники. Він понад три доби блукав у високогір’ї на Рахівщині без відповідного спорядження, одягу, їжі й води.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності