Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Друга Громадянська війна у США, – фільм “Повстання штатів” б’є американські рекорди прокату

Антиутопічний бойовик режисера Алекса Ґарленда «Повстання штатів» поставив рекорд як найкасовіший старт серед усіх фільмів студії А24. Як повідомляє Variety, тільки за перший вікенд прокату стрічка зібрала 25,7 млн доларів.

За інформацією, «Повстання штатів» – найдорожчий проєкт студії. На його виготовлення студія витратила 50 млн доларів.

Команда очікувала, що «Повстання Штатів» стартує з результатом у 15-20 млн доларів. Так стрічка змогла б обійти «Спадковість» Ґарленда 2018 року з її 13,6 млн доларів.

СЮЖЕТ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сполучені Штати, недалеке майбутнє. Після політичної кризи, коли уряд перетворюється на антиутопічну диктатуру, а партійно-екстремістські загони регулярно вчиняють політичне насильство, 19 штатів проголошують свою незалежність. Американський уряд вирішує придушити повстання. Президент США віддає наказ залучити сухопутні сили та авіацію проти бунтівників. Тим часом військові сили Техасу, Каліфорнії та Флоридського альянсу починають рухатися у напрямку Вашингтона з наміром захопити місто до Дня незалежності — 4 липня.

За подіями спостерігає команда журналістів, а прості американці намагаються вижити під час громадянської війни, що охопила всю країну і стрімко загострюється.

Фактично фільм натяками зображає сьогоднішню політичну і соціальну картину розколу суспільства у США між представниками старої справжньої двоповерхової Америки з її цінностями та тими, хто під прикриттям демократичних ідей запроваджує соціалістично-марксистську диктатуру і веде країну до ліберальної утопії…

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності