Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Друге питання всеукраїнського опитування виборців Зеленський озвучив теж

Президент Володимир Зеленський оголосив перше з 5 питань, які він має намір винести на опитування 25 жовтня паралельно з місцевими виборами.

Друге питання анонсованого президентом Володимиром Зеленським всенародного опитування стосується створення на Донбасі вільної економічної зони.

«Настав час для питання номер два. Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони?», – заявив Зеленський.

Зазначимо, 14 жовтня Зеленський озвучив перше питання. Воно звучить так: «Чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах?»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

13 жовтня президент Володимир Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування, на якому українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. Самі питання він тоді не назвав.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності