Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Другий день поспіль орки атакують інфраструктуру західних областей…

Другий день поспіль в західних областях лунають вибухи – москалі атакують інфраструктуру регіону, бо у них ракет і безпілотників, як у дурня фантиків, а все тому, що вони налагодили за час війни конвеєрне їх виробництво…

Так сьогодні зранку 24 березня в Івано-Франківській області знову пролунали кілька вибухів. У регіоні, як і по всій Україні, було оголошено повітряну тривогу. Про це повідомило видання suspilne.media.

«На Івано-Франківщині було чутно звуки вибухів», – йдеться у повідомленні.

В ніч на 24 березня під час масової атаки рф пролунали вибухи у Львівській та Хмельницькій областях. Там також попереджали про загрозу атаки ударних безпілотників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час масштабної атаки на Україну російська ракета залетіла на територію Польщі. Через це там підняли в небо авіацію, зокрема авіацію НАТО.

У ніч на 24 березня сили ППО під час масшбатної атаки рф на Україну збили 18 ракет та 25 «Шахедів».

Вранці 24 березня у Львівській області російські дрони-камікадзе типу Shahed і ракети атакували обʼєкт енергетичної інфраструктури. Там спалахнула пожежа.

В ніч на 24 березня під час масштабної атаки рф на Україну протиповітряна оборона вразила близько десяти ворожих ракет над Києвом та в районі столиці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності