Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Другий поліцейський країни йде у відставку і чекає на перевірку ДБР і НАЗК

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек написав рапорт про звільнення.

«Я прийняв рішення написати рапорт про звільнення з посади заступника голови Нацполіції за власним бажанням. Подав на підпис керівництву. Також чекаю на результати розслідування ДБР, яке, нагадаю, було розпочато саме за моєю заявою, і перевірки НАЗК», – заявив Тишлек журналістам.

Нагадаємо, раніш Дмитро Тишлек опинився в епіцентру скандалу, пов’язаного з російським паспортом його дружини. Журналісти Bihus.Info з’ясували, що дружина Тишлека станом на літо нинішнього року так і не позбулася цього паспорта, а сам Тишлек, ймовірно, має певні зв’язки з російськими криміналом, адже за інформацією ЗМІ він проживає/вав у Києві в квартирі, що належить відомому кримінальному авторитету.

російський паспорт, за інформацію журналістів, має й теща Тишлека.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також ми писали, що президент України Володимир Зеленський звільнив народного депутата Федора Веніславського з посади свого представника у Верховній Раді.

Проте там причина була цілком виправданою, а саме – висока зайнятість Веніславського військовими проєктами.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності