Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ДТП ТЕРЕХОВА ПОРІВНЯЛИ З ЧОРНОВІЛОМ?!

Кандидат на посаду міського голови Павлограда від Укропу Євген Терехов у неділю вранці потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Інформацію про це підтвердив довірена особа кандидата Едуард Станько.

За його даними, ДТП сталася на трасі між селами Булахівка та Межирічі Павлоградського району. Кандидат перебував за кермом легкового автомобіля.

Наразі Євген Терехов перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні № 4 у Павлограді. За словами довіреної особи, його життю та здоров’ю нічого не загрожує, але лікарі радять йому добре відпочити.

«Я приїхав до лікарні, тут біля нього купа лікарів. Через лікарів я спитав у нього про самопочуття, він передав, що почувається «досить нормально». Він був абсолютно тверезим. Далі ним займаються медики. Нічого страшного з ним не відбулось, все під контролем», – ​сказав Радіо Свобода Едуард Станько.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після виборів 25 жовт­ня у Павлограді була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності в місті 90 тисяч зареєстрованих виборців. 27 жовтня Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, за офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку», перший заступник міського голови Павлограда Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп», демобілізований боєць Євген Терехов (Джексон).

Цікаво, що в соцмережах дехто спробував прирівняти ДТП у яке попав Євген Терехов, до того, в якому свого часу загинув В’ячеслав Чорновіл, явно натякаючи на політичне замовлення. Але партія офіційно утрималася від подібної заявки, мабуть, розуміючи, що якщо б свого часу В’ячеслав Максимович мав би теж можливість розсікати на джипі Porsche Cayenne вартістю до $150 тис., то, мабуть, і він вцілів би у тому жахливому ДТП, а значить Україна мала б усі шанси бути нині іншою…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності