Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Думки Гайдая і Кулеби розходяться щодо фейкового “референдуму”…

Як вже писала наша ґазета “ЗЛ”, загарбники хочуть провести з 23 по 27 вересня на окупованих територіях фейкові “референдуми” щодо їх приєднання до росії. Здалалося б, це не в перший раз, а отже нічого страшного? Але думки з цього приводу українських посадовців та політиків кардинально різняться, бо заяви голослівного Заходу після Будапештського меморандому серйозно сприймати не можна…

Отож, голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай каже: “Окупанти можуть провести фейковий референдум, нашвидкуруч якось його зліпити, визнати результати.

За результатами вони всі “захочуть” вступити до складу рф. І далі вже наша деокупація тимчасово окупованої української Луганської області, на думку рф, буде “прямим нападом на росію”, і це дозволить провести загальну мобілізацію, оголосити війну, – вважає Гайдай.

Звісно, для українців фейкові “референдуми” нічого не змінять, бо для нас, Україна має повне право звільняти свої території і повинна надалі звільняти їх.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Ані фейкові “референдуми” на окупованих територіях України, ані гібридна “мобілізація” нічого не змінять”, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

“росія як була, так і залишається державою-агресором, яка незаконно окупує частину української землі. Україна має повне право звільняти свої території і буде надалі звільняти їх, що б там не говорили в росії”, – наголосив він.

Отож маємо дві різні думки Гайдая із самої спекотної області України і кабінетного міністра і дипломата Кулеби, який звик спілкуватися тільки юридичною мовою законів та дипломатії, що базується на пустих обіцянках і домовленостях.

Але не забуваймо, який Захід сьогодні ховається за спиною України, який всіма силами ухиляється від прямої участі у війні, намагаючись від неї відкупитися невеликими подачками середньої якості зброї та не надто вже й великих сум грошей, яких не вистачає на витрати, що їх несе України. Отож: Захід боїться, він є скупий і ліберально-демократичний, а значить можна чекати любої “демократичної підлості” на кшталт: “ну, люди ж проголосували, був “референдум”…” Так, що Захід допоміг людям, які голосували на крайніх президентських виборах в Білорусі?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож, щоб далі не полемізувати, у підсумку зрозуміло одне: треба жодним чином не допустити проведення цих фейкових “результатів” і продовжувати відвойовувати у ворога метр за метром української землі, яка закінчується аж за Кубанню, Воронежем, Білгородом…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності