Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ДВІЧІ ЗА НІЧ зняв ворота суду п’яний військовий на Закарпатті

На Закарпатті у Виноградові службовець місцевої військової частини кілька разів уночі знімав з петель вхідні ворота районного суду. Поліція зафіксувала щонайменше два такі випадки: п’яний солдат просто знімав із кріплення ворота і переставляв їх на тротуар. На його дії поліції поскаржився працівник судової охорони, однак суд не побачив у них порушення.

Як зазначається у постанові суду, військовий Андрій Г., мешканець села Березичі, що на Волині, у серпні 2021 року вночі двічі зняв з петель вхідні ворота до будівлі Виноградівського районного суду на вулиці Тюльпанів.

Це підтверджується поясненнями компанії свідків, які зазначали, що 2 серпня близько 04:00, коли вони йшли вулицею Тюльпанів, на якій знаходиться і місцева військова частина, п’яний Андрій Г. підійшов до вхідних воріт, підняв їх руками та переставив на тротуар.

Напередодні, 1 серпня, військовий вже знімав із кріплення ворота суду: про це поліцейським повідомив працівник служби судової охорони, який прийшов на роботу та виявив пошкодження центральних воріт. Чому військовий знімав ворота з кріплення – досі не відомо, бо про це не знає або не пам’ятає й він сам.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поліція склала на нього адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Суддя Виноградівського райсуду Мар’яна Бак взяла до уваги всі матеріали справи, в тому числі показання свідків, пояснення обвинуваченого, а також протокол про адмінправопорушення, однак зазначила, що часу вчинення порушення не доведено, а пояснення як самого фігуранта, так і свідків не є достатніми доказами. Сам військовий та його захисник на судове засідання не прийшли.

Відтак, суддя вирішила закрити справу «у зв’язку з відсутністю події адміністративного правопорушення». Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів.

головне ФОТО-ілюстративне

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності