Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Динаміка у справі «Невловимого Джо»

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що в розслідуванні справи щодо обстрілу його будинку спостерігається динаміка!

lv2«Якщо після першого пострілу була тиша, спокійно, то зараз спостерігається динаміка, викликають на допити, зокрема і працівників міської ради. Про те, чи викликають на допити людей з поза міської ради, мене не інформують. Я хотів би, щоб це розслідування було максимально швидким і щоб були результати: щоб ми знали, хто це замовив і хто це виконав», – зазначив Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

Як уточнив Андрій Садовий, він з родиною надалі живе в цьому будинку: «Вікна-двері поремонтували, а решту будемо робити навесні».

Нагадаємо, ввечері 26 грудня невідомі вдруге обстріляли з гранатомета будинок міського голови Львова на вулиці Стрілецькій, 1, і вдруге Садового не було вдома – він знову відпочивав у Карпатах.

Саме тому багато львівян схиляються до думки про «самоінсценування» замаху для політичного піару. Мабуть, саме тому жартома вони вже охрестили свого мера «Невловимим Джо», який, як відомо, тільки тому і є «невловимим», бо нікому не потрібен?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності