Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Дипломати Данії в Україні зайнялися відвертим кіднепінгом – викрадено маленького громадянина України

Хлопчика із Запоріжжя викрали у матері і утримують в посольстві Данії, довелося втрутитися міністру Клімкіну.

Так голова МЗС України Павло Клімкін втрутився у справу утримання в посольстві Данії хлопчика із Запоріжжя, якого було силоміць вивезено з міста тиждень тому та тепер тримають у дипустанові.

Про це Клімкін написав на своїй Facebook-сторінці.1-10-e1532608908142

За його словами, він обговорив цю справу з главою МЗС Данії Андерсом Самуельсеном.

Вдруге за останні два дні розмовляв зі своїм датським колегою Андерсом Самуельсеном щодо українського хлопчика Даніеля, викраденого тиждень тому у Запоріжжі, якого всупереч усім правилам і нормам утримують у Посольстві Данії в Україні“, – зазначив Клімкін.

За словами міністра, зараз вкрай важливо, аби датське посольство “вчинило по-людськи і дозволило матері побачити свого дворічного сина, а також допустило до дитини медиків“.

Отримав запевнення, що справа має зрушитись з мертвої точки“, – повідомив про підсумки розмови Клімкін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Мати Даніеля Анастасія стверджує, що її сина у Запоріжжі 2 травня викрав її колишній чоловік, громадянин Данії. За словами матері, хлопчика викрали невідомі чоловіки, коли малий гуляв з бабусею, а жінку – побили.

Пізніше стало відомо, що хлопчика утримують в будівлі посольства Данії в Києві.

Мати стверджує, що розлучилася з колишнім чоловіком та повернулася з дитиною в Україну у законний спосіб, та зараз категорично проти вивезення сина за кордон.

У соцмережах дописувачі рекомендують урядовцям штурмувати посольство Данії та визволяти маленького громадянина України силою…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності