Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЖКГ – ​В МИНУЛОМУ МУЗИКАНТ

Відомий журналіст, фото та відеодокументаліст з Івано-Франківська Мирослав Бойчук віднайшов у своєму архіві підтвердження того, що головний комунальник міста – ​Михайло Смушак – ​у дев’яностих був активним музикантом.

Про це він написав у своїй сторінці в в мережі Facebook.

«Чув, що Смушак – ​кандидат на очільника Франківської комуналки. Запам’ятав його як чесного хлопця. Тому заводити блат не буду. На світлинах кадри з відео гурту «Аварійний Вихід». Приблизно 1996–8 роки», – ​пише Бойчук.
Як видно з світлин, Михайло Смушак у своєму гурті був єдиним, хто одягав «жилетку» на голе тіло – ​у дев’яностих такий стиль був викликом для суспільства.

Цього вівторка новий мер Руслан Марцінків, що залишає Михайла Смушака на очолюваній ним посаді директора Департаменту комунального господарства МВК. І не дивно. Адже, подейкують, що Смушак буцімто напередодні місцевих виборів навіть отримав пропозицію висуватися до міської ради від ВО «Свобода», але все ж балотувався від ВО «Батьківщина», членом якої він являється тривалий час. Можливо, тому і програв, навіть йдучи по Опришівцях, де він проживає…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності