Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Директор ЄРЦ Вадим Войтик написав заяву на звільнення

voutek2Інформацію підтвердили у міськвиконкомі у відділі кадрів. Написана заява за «згодою сторін». Це формулювання кадровики чомусь завжди тлумачать по-своєму: «звільнили», тому вони з підозрою дивляться на усіх кандидатів на працевлаштування, у яких є такий запис…
Отож, днями у кабінеті міського голови Віктора Анушкевичуса відбулася розмова із Вадимом Войтиком та кількома представниками свободівської більшості з міської ради, яким і належала колись ідея самого ЄРЦ… Відтак, ймовірно, така заява для мера несподіванкою не стала.
В.о. директора призначено Петра Шкутяка, дотепер заступник директора ЄРЦ. Мабуть, саме він й успадкує КП ЄРЦ.
Пліткують, що пан Войтик очолить наглядову раду ЄРЦ. Рішення про її створення прийняли давно, але ще не наповнили її штатом.
Понеділок, 23 грудня, був останнім робочим днем Войтика. Інформацію про своє звільнення він підтвердив, а ось коментувати чомусь багатослівний Войтик відмовився.

Ігор Стасинець

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності