Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Директора-злочинця звільнять

Голова обласної державної адміністрації Василь Чуднов зробить все, від нього залежне, щоб керівника розташованого у місті Івано-Франківську Українського державного конструкторсько-технологічного інституту транспорту АПК (УДКТІагронтранс) Ігоря Прокопчука було звільнено з посади. Про це він повідомив представникам засобів масової інформації на прес-конференції.
Нагадаємо, днями у деяких засобах масової інформації було опубліковані дані про причетність І.Прокопчука до вчинення низки кримінальних правопорушень. Очільник облдержадміністрації подякував журналістам за вчасне сигналізування про те, що до керівництва вказаної вище установи проникла нечиста на руку людина.
«Я даю вам слово, – зазначив голова облдержадміністрації, – ця людина буде звільнена. Я дав команду підготувати відповідний лист на Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка і вже його підписав».
Як вже повідомлялося, на минулому тижні за дорученням Василя Чуднова в обласній державній адміністрації було створено спеціальну комісію на чолі з директором департаменту сільського господарства – заступником голови облдержадміністрації Василем Брусом з перевірки викладених у засобах масової інформації фактів. За результатами перевірки і було підготовлено вказаний вище лист.
«Я вже казав і ще раз кажу, – зазначив Василь Михайлович, звертаючись до представників засобів масової інформації, – у моїй команді не буде людей, за якими є шлейф правопорушень. Будуть чесні і порядні люди».

Прес-служба Івано-Франківської ОДА

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності