Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Дитяча суїцидальність в Україні зросла майже вдвічі, – генпрокурор

Тривожна статистика:
За останній час в Україні фіксують сплеск спроб самогубства серед підлітків. За перші п’ять місяців 2021 року кількість випадків зрівнялася з річними показниками двох попередніх років.

В країні цього року ми всі спостерігаємо сплеск спроб суїциду серед підлітків. Тільки з початку року (тільки за перші  6 місяців, – ред.) зареєстровано 90 суїцидальних випадків, в той час як за весь минулий рік їх було 123, а в 2019 році – 111”, – заявила в травні генпрокурор Ірина Венедиктова.

Тому закликаємо не ігнорувати стан ваших близьких – поговоріть про їх проблеми або зверніться до фахівця.

Нагадаємо, у минулу суботу, близько 7 ранку, в Дніпрі знайшли тіло 15-річної дівчини, яка наклала на себе руки. Загибла залишила передсмертну записку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інцидент стався на вулиці Анни Ахматової. Тіло знайшла мати підлітка у дворі свого будинку.

У своїй передсмертній записці загибла вказала, що не змогла вступити до навчального закладу. Тому і прийняла рішення накласти на себе руки – дівчина повісилася на металевій перекладині.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності