Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Дитячий омбудсмен рф закликав до показового вбивства посла Польщі

ФОТО: момент вбивства у Стамбулі поліцейським посла рф у 2016 р.

Колишній дитячий омбудсмен московії Павло Астахов в етері одного з кацапських ток-шоу заявив, що вбивство посла Польщі в московії було б «у рамках міжнародного права» через усі «антиросійські дії» польської влади. Варшава засудила такі висловлювання.
Свою заяву Астахов зробив на шоу пропагандиста-ідіота Володимира Соловйова.

Колишній дитячий омбудсмен рф поскаржився на «найгрубші порушення Віденської консульської конвенції» Польщею, згадавши зокрема конфіскацію мерією Варшави школи при посольстві московії. Також він згадав, як посла рф у Польщі Сергія Андрєєва облили червоною фарбою.

«Рік тому, коли облили Андрєєва на святкуванні Дня перемоги, я чекав: чи знайдуть у Москві-ріці плаваючого посла Польщі, чи не знайдуть. Я поясню, чому я говорю про це … Тому що це дії у відповідь на недружні прояви. Це в рамках міжнародного права», — заявив Астахов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він додав, що цього його «дуже добре вчили в школі КДБ на контррозвідувальному факультеті». За словами ексомбудсмена, «ні СРСР, ні Америка ніколи не пробачали таких недружніх дій».

Реакція Варшави:

У Міністерстві закордонних справ Польщі коротко засудили такі висловлювання Павла Астахова.

«МЗС Республіки Польща засуджує заяву колишнього омбудсмена рф Павла Астахова, який доводить припустимість убивства польського посла. Ми закликаємо росію забезпечити безпеку всіх дипломатів відповідно до Віденської конвенції», — йдеться в заяві польського відомства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності