Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Дитина втратила обох батьків-медиків від COVID-19

У місті Тараща Київської області від коронавірусу померло подружжя медиків – медсестра місцевої поліклініки та лікар-анестезіолог реанімаційного відділення. Сиротою залишився їх 13-річний син Антон, який також заразився COVID-19 і лежав на апараті ШВЛ у реанімації.

Про це в прямому ефірі політичного ток-шоу “Право на владу” в четвер, 22 жовтня, розповіла ведуча програми Наталія Мосейчук.

Коли Мосейчук зайшла в студію, вона сказала, що хоче почати програму з історії, яку дізналася буквально за годину до ефіру. Журналістка звернулася до гостей у студії, попросивши їх забути про політиканство і місцеві вибори.

Як повідомила ведуча, трагедія трапилася 10-11 жовтня. Розповідаючи про подію, Мосейчук робила великі паузи, щоб заспокоїтися, її голос тремтів, а на очах були сльози.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дитина лежала на ШВЛі. Коли хлопчик прийшов до тями, і йому сказали, що немає обох батьків, він сказав, що Бога не існує“, – розповіла Мосейчук.

Вона звернулася до глави країни Володимира Зеленського, закликавши його взяти під особистий контроль справи всіх лікарів, які постраждали під час пандемії, а також впровадити президентську стипендію для дітей медиків, які загинули від COVID-19.

Мосейчук додала, що син загиблих медиків Антон також планує стати лікарем. Ведуча закликала уряд створити можливість для таких дітей, щоб вони могли безперешкодно вступати до українських ВНЗ.

Журналістка зазначила, що в Таращу до дитини-сироти приїхала тітка, сестра його батька, яка проживала в Черкасах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Зараз відбувається оформлення документів”, – сказала Мосейчук.

Джерело: ТСН.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності