Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Джо знову гепнувся (відео), але йтиме на 2-й термін. Доні ж святкує з молодицями і теж йтиме

Демократка Хілларі Клінтон повідомила, що не балотуватиметься на наступних президентських виборах в США, після того як про такий свій намір йти на другий президентський термін у 2024 році заявив Джо Байден, що підтвердила  прес-секретар Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє CNN.

“Президенту, як ви знаєте, багато разів ставили це питання, і він на нього відповів. Його відповідь була досить простою: так, він балотується на переобрання”, – сказала вона і після цього Джо байден знову впав на людях. Цього разу не на трапі літака, а гладенькому асфальті з велосипеда:

Джо Байден, якому в листопаді ц.р. повинно виповнитися 80 років, впав, коли спробував злізти з велосипеда після поїздки в парку неподалік свого помешкання на пляжі в штаті Делавер, однак не зазнав жодних травм внаслідок падіння.

«У мене все добре», – сказав він журналістам після того, як агенти Секретної служби допомогли йому швидко піднятися.

Байден пояснив, що зачепився ногою, що призвело до падіння.

Джо Байден і перша леді Джилл Байден завершували ранкову прогулянку на велосипедах, коли президент вирішив наблизитися до групи людей, які вітали його біля велосипедної доріжки.

Він зупинився та спробував злізти з велосипеда, однак впав на правий бік та перекинувся на спину, перш ніж йому допомогли піднятися. Джо Байден мав при цьому одягнутий велосипедний шолом.

Зазначається, що медична допомога президентові не знадобилася, він почувається добре.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося родина Байденів проводить вихідні у рідному штаті Делавер. У п’ятницю вони відзначили 45-ту річницю весілля.

Наступного дня президент США Джо Байден показав журналістам, як почувається після падіння з велосипеда напередодні.

Нагадаємо, що опонент Байдена екс-президент США Дональд Трамп, який минулого тижня традиційно в колі числених молодиць гучно відсвяткував своє 76-ліття, також заявив про свій намір взяти участь в президентських перегонах-2024 від Республіканської партії:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО-архівне: Трамп зі своїми виборцями

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності