Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Джонсон гальмує допомогу Україні від США?

Новий законопроєкт про додаткове фінансування, який об’єднує виділення коштів на допомогу Україні, Ізраїлю та зміцнення південного кордону США, ще гірший, ніж очікували американські законодавці.
Про це заявив спікер Палати представників США Майк Джонсон (однопрізвищник пелехатого британця, якщо-що) на своїй сторінці у Twitter.
«Я бачив достатньо. Цей законопроєкт ще гірший, ніж ми очікували, і навіть близько не підійде до того, щоб покласти край прикордонній катастрофі, яку створив президент», — заявив він.
Джонсон зазначив, що провідний парламентер від демократів заявив, що згідно з цим законопроектом, «кордон ніколи не закриється».
«Якщо цей законопроєкт потрапить до Палати представників, він буде мертвий після прибуття», — наголосив він.
Нагадаємо, що у Сенаті США оприлюднили новий законопроєкт щодо додаткового фінансування, який об’єднує виділення коштів на допомогу Україні та Ізраїлю. В документі також враховано кошти на зміцнення південного кордону США.
Раніше лідер більшості в Сенаті від демократів Чак Шумер як завжди пообіцяв, що Сенат проголосує за додатковий законопроєкт про національну безпеку, який включає двопартійну угоду щодо безпеки кордонів та допомогу Україні та Ізраїлю.
А міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вирушив до Сполучених Штатів із візитом, щоб переконати Вашингтон надати Україні подальшу допомогу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності