Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Джонсон став наступним після Дуди ворогом для ЛГБТ

Провідна ЛГБТ організція накинулася на Бориса Джонсона за те що він константував біологічний факт про те, що “жінка не може народитися з чоловічими статевивми органами”.

Під час його недавнього візиту в Руанду, прем’єр-міністра Великобританії попросили прокоментувати рішення, прийняте Міжнародною Федерацією плавання FINA, щодо заборони спортсменам-трансгендерам, які змінили стать, брати участь у змаганнях серед жінок.

“Я не вивчав його докладно, але не бачу причин для незгоди з цим рішенням”, – заявив Джонсон журналістам.

Коли Джонсона запитали, чи можна віднести людину, народжену з ознаками чоловічої статі, до категорії жінок, Джонсон відповів: “Ні”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Консервативний прем’єр-міністр погодився із заявою про те, що для збереження справедливості в різних сферах життя враховувати різницю між жінками і “транс-жінками”.

Однак його коментарі не були добре сприйняті відомою ЛГБТ організацією Stonewall, яка звинуватила Джонсона в політичній зраді.

Поточні дебати про трансгендерів стали гострою темою на порядку денному у Великобританії та у всьому світі, а міжнародні спортивні федерації адаптували свої правила, які тепер виключать зі спорту чоловіків, які змінили гендер, таких як спортсменка Лія Томас, яка тепер повинна буде плавати в окремій “відкритій” категорії, а не в жіночих змаганнях.

Нагадаємо, що сім’янин і президент консервативної католицької Польщі Анджей Дуда у своїй передвиборчій промові в 2020 році назвав пропаганду прав ЛГБТ “ідеологією” більш руйнівною, ніж комунізм”, за що відразу усі педерасти світу оголосили Дуду своїм особистим ворогом…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
За матеріалами:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності