Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Екс-глава МЗСУ Кожара, обвинувачений у вбивстві, вийшов під велетенську заставу

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара, обвинувачений у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького, заплатив заставу та вийшов із СІЗО під домашній арешт.

Про це повідомила донька убитого бізнесмена Катерина Старицька у соцмережах.

«Кожара вніс заставу і вийшов на волю, умови його домашнього арешту поки що невідомі (раніше суд безпідставно зменшив заставу). Це все відбувається при тому, що вже доведено експертизами факт вбивства та їх більш ніж достатньо.  Скоро буде два роки, як тривають судові розгляди», – повідомила донька убитого бізнесмена Сергія Старицького, Катерина.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Старицька зазначила, що апеляцію прокуратури суд відхилив. Також вона додала, що Кожарі не вдягнули електронний браслет.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, у ніч на 22 лютого 2020 року в будинку Леоніда Кожари було виявлено тіло екс-директора каналу «Інтер» Сергія Старицького з вогнепальним пораненням, здійсненим із нагородної зброї власника будинку. Під час розслідування Кожара і його дружина стверджували, що Старицький покінчив життя самогубством.

25 березня Нацполіція затримала Леоніда Кожару за підозрою в умисному вбивстві.

Дружина дипломата Марина Козерод подала заяву, в якій стверджує, що 21 лютого Кожара, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випадково вистрілив у Старицького з пістолета.

Головне управління Нацполіції в Київській області подало до суду клопотання про обрання Кожарі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

27 березня Шевченківський районний суд Києва арештував екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожару з альтернативою застави в сумі 14 млн 83 тис 400 грн.

У грудні 2020 року Київська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальній справі стосовно колишнього Міністра закордонних справ України Леоніда Кожари.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності