Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Екс-міністру Насалику призначено психологічну експертизу із поліграфом

Вищий антикорупційний суд призначив психологічну експертизу для колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, який не задекларував 1,2 млн доларів боргу, з використанням поліграфа.
Про це йдеться в матеріалах суду.

7 жовтня в суд надійшло клопотання адвоката Насалика Бойка з проханням призначити в рамках справи щодо екс-міністра психологічну експертизу із застосуванням комп’ютерного поліграфа і експерти повинні встановити, чи з’являються у нього в ході психофізіологічного дослідження з використанням поліграфа психофізіологічні реакції, що свідчать про отримання ним від іншої особи грошових коштів в розмірі 1 249 287,70 доларів відповідно до договору позики від 10 липня 2014 року.

16 жовтня суд частково задовольнив це клопотання і призначив в рамках кримінального провадження психологічну експертизу із застосуванням поліграфа.24425993

ФОТО: Ігор Насалик – чиновник-бодібілдер, чемпіонат України із бодибілдингу, 2013

Проведення експертизи доручено експертам Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро завершили розслідування кримінального провадження стосовно Насалика за підозрою в недекларування 1,2 млн доларів, отриманих в борг.

Раніше Насалик програв вибори кандидату від “Слуги народу” на рідному йому окрузі в Івано-Франківської області.

ГПУ доручила НАБУ розслідувати недостовірне декларування інформації міністром Ігорем Насаликом.

Ще раніше суд відмовився зобов’язати НАБУ відкрити кримінальне провадження проти Насалика через можливу розтрати держкоштів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності