Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Екс-нардеп Барна знову відзначився: побив нардепа від “слуг” в ефірі телепередачі

Колишній народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна побився в прямому ефірі з представником партії Слуга народу Дмитром Соломчуком.

Інцидент стався в ефірі телеканалу ПравдаТУТ.

Конфлікт почався під час обговорення відкриття ринку землі в Україні. Барна розповідав про те, що прийняти закон про землю змусив Європейський союз.

Під час промови Барни йому опонував народний депутат з партії Слуга народу Дмитро Соломчук. Між політиками зав’язалася словесна перепалка, в якій Барна назвав Соломчука «бидлом зеленим». Після цього протистояння переросло в бійку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ведучі телеканалу почали разбороняти гостей, закликаючи прийти на допомогу операторів.

Нагадаємо, що інтернет і соцмережі майорять подібними витівками цього ексцентричного колишнього нардепа із Тернопілля, а його колеги та опоненти по парламенту неодноразово натякали, що у чоловіка не все гаразд із нервовою системою і навіть, що він буцімто лікувався чи стоїть на обліку…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності