Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Ексгібіціоніста затримали за… відсутність маски

Київські поліцейські затримали чоловіка, який в одному з парків демонстрував статеві органи перехожим, при цьому не одягнувши маску. Про це повідомляє один з телеграм-каналів.

На гарячу лінію надійшло відразу кілька телефонних дзвінків приблизно однакового змісту, – повідомили в поліції. – Йшлося про “зайчика”, що ходить парком у непристойному вигляді й лякає перехожих, зокрема тим, що не одягнув медичну маску.”

Патрульні поліцейські, що виїхали на місце адміністративного злочину, затримали чоловіка, одягли на нього маску та штани.

Керуючись постановою Кабінету міністрів “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19”, на ексгібіціоніста склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (порушення правил карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, через коронавірус влада просить українців утриматись від т.зв. фейспалмів.

ФОТО ілюстративне

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності