Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Експерти ООН на енергооб’єктах України можуть їх урятувати від атак, але ж…

Володимир Зеленський провів телефонну розмову із генеральним секретарем ООН Антоніо Гутеррешем. Президент закликав Організацію якомога швидше відвідати об’єкти української енергетики на тлі постійних ударів російських окупантів.

Про це повідомив Зеленський у Telegram.

Зеленський та Гутерреш обговорили формулу миру, запропоновану Україною, а також ідею відповідного саміту Global Peace Formula Summit.

«Подякував Антоніу Гутеррішу за участь у конференції з підтримки України в Парижі. Обговорили нашу формулу миру та Global Peace Formula Summit. Закликав якнайшвидше направити експертів ООН на об’єкти української енергетики», – заявив президент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що заступник генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Мартін Гріффітс прибув в Україну з чотириденною поїздкою на тлі відновлення енергетичних об’єктів, що постраждали від російських обстрілів.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив про постійне погіршення гуманітарної ситуації в Україні й наголосив, що міжнародна спільнота повинна інвестувати в надійну реконструкцію України, щоб ця криза не переросла в бідність і голод мільйонів українців.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що масштаби руйнувань по всій Україні вимагатимуть потужної міжнародної підтримки, яка виходить далеко за межі гуманітарної допомоги.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності