Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Експорт товарів в ЄС буде проходити за новими правилами

Стало відомо, що з 1 травня цього року представниками країн, що входять в Європейський Союз, будуть введені нові правила, що стосуються експорту товарів з України.У Єврокомісії відзначають, що нові правила будуть спрямовані на спрощення процедури ввезення товарів у країни ЄС та підвищення рівня захисту кінцевого споживача, який до теперішнього часу не був повноцінно захищений від можливої покупки неякісної або контрафактної продукції.

Для цієї мети митниці в країнах, що входять до складу Європейського Союзу, були обладнані спеціальною технікою та IT-системами, що дозволяють значно прискорити процес обміну даними, що стосуються якості продукції, що ввозиться. Таким чином, усі профільні державні відомства країн ЄС тепер зможуть безперешкодно обмінюватися необхідною інформацією в самі короткі терміни.

У Єврокомісії відзначили, що нововведення не вплинуть на товарообіг між країнами, що входять в ЄС і державами-експортерами. Нагадаємо, що нинішні річні обсяги товарообігу складають близько трьох трильйонів євро.

Щоб убезпечити себе від всіляких негативних обставин, фахівці рекомендують користуватися послугами перевірених митних брокерів на http://broktransconsult.com.ua/, які можуть допомогти підготувати всі необхідні документи і в самі короткі терміни провести реєстрацію перевозяться на територію іншої країни товарів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Варто відзначити і те, що в даний час влада України веде активні переговори з представниками країн, що входять в Європейський Союз, що стосуються підвищення кількості експортних товарів. Зараз Україна експортує здебільшого чормет і деякі продукти харчування (м’ясо, овочі, фрукти і зернові). У свою чергу, з країн ЄС Україна імпортує продукцію машинобудування та харчової промисловості.

Нещодавно також стало відомо, що саміт з ЄС, з деяких причин, був перенесений – він не пройде, як і планувалося — в травні, а у вересні цього року.

За словами представників Адміністрації президента України, цей факт не вплине на введення безвізового режиму з країнами – членами Європейського Союзу, якого так чекають українці.

Таким чином, вже незабаром, міфи про «невдалу» спробі інтеграції України в Європейський Союз, що активно поширювані зацікавленими в цьому питанні ЗМІ, будуть розвіяні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності