Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Еквадор визнали кращою країною для проживання пенсіонерів

Під час складання рейтингу журнал International Living враховує такі показники, як вартість життя, ціни на нерухомість, клімат і якість медичного обслуговування

Американський журнал International Living оприлюднив у п’ятницю щорічний рейтинг найкращих країн для проживання на пенсії. Лідером вже не в перший раз став Еквадор.

Під час складання рейтингу International Living враховує такі показники, як вартість життя, ціни на нерухомість, клімат і якість медичного обслуговування.

Як зазначає журнал, вартість життя в Еквадорі приблизно в два рази нижча, ніж у США. В цій південноамериканській країні, що межує з Колумбією і Перу, можна прожити на $1,5 тис. на місяць, включаючи оренду квартири. Похід до эквадорського лікаря обходиться в $10, а пообідати в ресторані можна за $2,5. Крім того, люди старше 65 років отримують знижки на авіаперельоти, громадський транспорт і культурні заходи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Квартиру з двома спальнями на березі океану в Еквадорі можна купити менш ніж за 100 тис. доларів. Проте останнім часом ціни на нерухомість стали зростати через велику кількість повернень у країну експатів і пенсіонерів”, – наводить журнал слова американця Дена Прешера, який переїхав шість років тому зі штату Небраска в місто Котакачі. Крім того, в Еквадорі надзвичайно різноманітний клімат: можна жити як на узбережжі Тихого океану, так і в Андах.

Всього у рейтинг International Living потрапили 25 країн. Друге місце займає лідер минулого року Панама, третє – Мексика. У першу десятку входять також Малайзія, Коста – Ріка, Мальта, Іспанія, Колумбія, Португалія і Таїланд.

Таким чином, у десятці опинилося по дві країни Південної Америки та Азії, і по три – з Центральної Америки і Європи.

УНІАН

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності