Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Екзитпол: у рідному місті Зеленського не можуть визначитися між “Зе” і “ОПЗЖ” кандидатами

Вчора, 6 рудня, у Кривому Розі відбувся другий тур виборів мера міста, в якому зійшлися представники «Слуги народу» і ОПЗЖ.

Оприлюднені попередні результати екзитполів станом на 18:00, зроблені на замовлення фонду «Українська політика».

Згідно з цими даними, поки із невеликим розривом перемагає кандидат від «слуг»:

• Дмитро Шевчик («Слуга народу») – 51,7%;
• Костянтин Павлов (ОПЗЖ) – 47,2%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, проголосувати у другому турі можуть 485 тисяч жителів міста. За крісло міського голови борються кандидати, які в першому турі посіли 2-е і 3-е місця. Кандидат, який зайняв 1 місце за кількістю голосів, Юрій Вілкул, відмовився від боротьби за станом здоров’я.

Раніше Кабінет міністрів України передав до Верховної Ради законопроект про «двійників» на виборах. Зміни планують внести до Виборчого кодексу для боротьби з практикою висунення так званих «двійників».

25 листопада Конотопська міська територіальна виборча комісія прийняла рішення визнати вибори міського голови такими, що не відбулися, і призначити нові. Так, як 16 листопада від коронавіруса помер новообраний мер Конотопа Олександр Луговий.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності