Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ердоган не переносить критики і погрожує Греції “трагічним кінцем”

55 громадян Німеччини перебувають під вартою в Туреччині, ще 49 заборонено залишати країну, повідомляють «Stuttgarter Nachrichten», посилаючись на заяву Міністерства Іноземних Справ.

«Багато приїжджих затримуються в Туреччині лише через повідомлення, які вони залишають у соціальних мережах. Серед іншого, їх звинувачують у образі президента, а в деяких випадках навіть у тому, що вони є членами або прихильниками терористичних організацій, які протидіють владі», — повідомили в Міністерстві.

Водночас президент Туреччини Ердоган заявив, що Заходу не можна довіряти, особливо у питаннях політики. І це після того, як сам він сказав, що ніхто і ніякі санкції його не змусять його розірвати партнерські стосунки з РФ…

Отож Реджеп Ердоган пригозив Греції “трагічним кінцем”, якщо вона продовжить нарощувати озброєння на островах в Егейському морі (Зазначимо, що Росія використовує грецькі танкери для перевозки своєї контрабандної нафти).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Коли ми питаємо у Греції, для чого ви створюєте у себе американські бази? Вони відповідають: “Проти Росії”. А що ви зробили для України проти Росії? Їхні слова повні брехні”, – обурюється президент Туреччини, в якого останнім часом все частіше проявляються імперські амбіції древніх правителів Великої Порти: Сирія, Ірак, Кіпр, Греція, Кавказ…

А глава МЗС України Дмитро Кулеба звинуватив Туреччину в тому, що та потай купує в РФ вкрадене в Україні зерно…

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності