Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЄС – ПОЛІГОН ДЛЯ ТЕРОРИСТІВ

Щонайменше 25 людей постраждали в результаті розпилення невідомого газу під час затримання озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину в кінотеатрі німецького міста Фірнхайм, повідомляє Німецька хвиля.

На заході Німеччини озброєний чоловік близько 15 години (16 година за київським часом) в середу, 23 червня, увірвався в кінотеатр в місті Фірнхайм в федеральній землі Гессен.
За повідомленням газети Bild, злочинець був у масці, в руці у нього була вогнепальна зброя, а на плечі – патронташ. Він вистрілив один раз в повітря.

Тим часом газета Darmstädter Echo повідомляє про щонайменше 25 постраждалих в результаті розпилення газу. Стверджується, що у злочинця було кілька одиниць зброї. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Видання Bild і Focus пишуть, що озброєну людину в кінотеатрі вже затримали, а за даними Reuters терориста застрелили, що є більш вірогіднішим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЗМІ повідомляли раніше з місця події, що десятки відвідувачів з криками тікали з кінотеатру в центрі «Рейн-Неккар» в околицях Франкфурта-на-Майні. Поліція оголосила тривогу. З Франкфурта в район події було направлено підрозділ поліцейського спецназу. Інші поліцейські підрозділи вилетіли на вертольоті.

Слід зазначити, що все частіші випадки терактів в ЄС, організаторами і виконавцями яких здебільшого виступають терористи, що прибули сюди під видом біженців, уже стали причиною розмов про можливий вихід з ЄС у країнах-членах зі Східної Європи, що на вимогу Німеччини і Франції відмовилися приймати біженців на власних територіях…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності