Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Естонія висилає більше російських дипломатів як приклад для ЄС:

фото: акція “закривавлених” напівголих естонок під посольством рф у Талліні
проти насилля кацапів над українськими жінками та дітьми 13.04.22р. 
«Естонія висилає більше російських дипломатів як приклад для ЄС»: Глава МЗС Естонії відновлює кампанію з висилки російських дипломатичних працівників. Чехія та Литва одразу підтримали.
Це питання на своїй сторінці обміркував на своїй сторінці чудовий український філософ і політаналітик Сергій Чаплигін:
«Країни ЄС мають розглянути новий раунд висилки російських дипломатів, заявила Естонія, видворивши ще 21 росіянина.
На зображенні може бути: 1 особа та текст «euobserver NEWS / EU & THE WORLD Estonia expels more Russian diplomats in model for EU Council of the European Union Conseil de l'Union européenne Coundl the European Union Eiropas vienibas»
Глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу: «У контексті повномасштабної війни росії, що триває на території Європи проти України, це варто розглянути й іншим країнам західної спільноти. Це виключно індивідуальне та суверенне рішення, чи робити це. Але це один із способів висловити протест проти російської агресії».
Він заявив, що «російські дипломати в Європі нічого не роблять для зміцнення миру, а ті, хто залишився в Таллінні, переважно займаються консульськими питаннями і використовують свої соціальні мережі для поширення пропаганди».
Чехія та Литва, які вже застосовують принцип паритету щодо росії, негайно підтримали ідею Рейнсалу.
Глава МЗС Чехії Ян Липавський: «Ми підтримуємо рішення естонської дипломатії. Враховуючи загальну Шенгенську зону та загрозу, яку представляють росія та її співробітники спецслужб, які працюють під дипломатичним прикриттям, другий раунд висилки вже давно назрів»
Підсумок один – московське МЗС лаврова та захарової все танцюють на кістках марного відомства.
дипломатія як така помирає.
А лавров та захарова танцюють на кістках марного відомства.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності