Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Естонія продає електронне громадянство за 50 євро

Таким чином, Естонія прагне збільшити іноземні інвестиції.
Парламент Естонії схвалив законопроект, який дозволяє будь-якому іноземцю отримати електронний громадянство в цій країні. Депутати проголосували одноголосно, без утрималися. Закон набирає чинності з 1 грудня, пише Bloomberg.
Незабаром іноземці віддалено зможуть зареєструвати в Естонії власну компанію і відкрити рахунок у банку.

Повідомляється, що процес реєстрації на державному онлайн-сервісі буде тривати не більше 20 хвилин. Платити податки також можна буде віддалено, документи підписувати електронним підписом.

Для того, що отримати електронний громадянство необхідно заплатити 50 євро, подати відповідну заяву та зняти відбитки пальців, пише The Wall Street Journal.

Як повідомив у своєму блозі екс-гендиректор «Яндекс.Україна» Сергій Петренко, наявність працюючої компанії в Естонії дозволяє клопотати про вид на проживання, що в сучасних умовах означає право жити і працювати в будь-якій країні ЄС.
Як відомо, Естонія з населенням 1,3 мільйона осіб — країна, яка давно відкрита для технологічних інновацій, таких як «безбумажное уряд» і всенародні інтернет-вибори. У 2013 році 95% податкових декларацій було подано естонцями в електронному вигляді через сервіси онлайн-послуг, близько 85% населення користуються онлайн-банкінгом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності