Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ЕВРІКА! – Свободівка у ВР вимагає “воєнного стану” в двох областях…

До Ради внесли проект постанови про звернення парламенту до президента України щодо оголошення воєнного стану на території Донецької та Луганської областей.

Ініціатор постанови – єдина “свободівка” у парламенті позафракційна народна депутатка з Івано-Франківської області Оксана Савчук.

Також цим же документом пропонується припинити транспортне сполучення з РФ та закрити держкордон з Білоруссю та Росією.

Напередодні президент держави-агресора Путін підписав указ про визнання так званих «ЛНР» та «ДНР» та почав офіційне введення російських військ на схід України.

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що подібне рішення означає повну відмову Москви від її зобов’язань у рамках Мінських угод.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кордони так званих «Л/ДНР» будуть визначені окремими угодами з Росією, РФ обіцяє їм військову допомогу та збирається будувати військові бази на окупованих територіях, а псевдореспубліки зобов’язуються не вступати до блоків проти РФ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності