Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

“Євробляхарі” побили козака-нардепа Гаврилюка

Під Верховною Радою побили народного депутата Михайла Гаврилюка.

Відео інциденту, що стався ще 12 липня, в Facebook опублікував журналіст Василь Крутчак.

На нардепа напали власники “‘євроблях”, які мітингували в той день біля стін парламенту. Мітингувальники обклали Гаврилюка добірним матом і назвали “лайном”, змушуючи його повернутися в сесійний зал Ради.

Господи! Я навіть не можу підібрати слів до цього відео. Буквально ще рік тому всі встали на захист народного депутата, героя Майдану, Михайла Гаврилюка, а мене називали провокатором, тільки за те, що я запитав його: – Хто він такий, щоб приймати рішення не давати коментарі журналістам? А вже сьогодні люди називають Гаврилюка гівном і б’ють його“, – повідомив журналіст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що під час бійки нардеп впав на асфальт, і мітингувальники ледь його не затоптали.

Ти забув Майдан! Ти забув все! Ти сюди прийшов голожопий! Перефарбувалося швидко гівно! Ми на Майдані разом стояли!” – кричали Гаврилюку люди.

Варто нагадати, що раніше в поле зору демонстрантів потрапив син президента Олексій Порошенко. Спочатку син гаранта хотів пройти повз протестуючих непоміченим і понадіявся, що активісти його не впізнають. Він вирішив пройти від натовпу подалі, але не вийшло.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності