Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЄВРОІНТЕРГАЦІЯ УКРАЇНИ ПО-НІМЕЦЬКИ – ​НАПАД НА УКРАЇНСЬКИХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ

Допоки увесь «цивілізований світ» смакував, спостерігаючи за пригодами англійських та російських вболівальників у французькому Марселі, повз увагу українців та ЄС, куди ті так прагнуть попасти і вірять у те, що їх там чекають з розпростертими обіймами, ледь не прошмигнув непоміченим інший випадок, який саме доводить протилежне.

Так минулими вихідними німецькі фанати атакували українських уболівальників в центрі уже французького Лілля перед матчем Україна – Німеччина.

«Німців було набагато більше, і вони вже були розпалені неабиякою кількістю алкоголю. На площі «Гранд Плас» 80 німців напали на українців, які перебували в кафе і співали пісні. Нашим уболівальникам сильно дісталося – в їхній бік полетіли пляшки, фаєри але, начебто, серйозно ніхто не постраждав. У кількох людей розбиті голови, а німці відібрали прапори збірної України і шарфи. На площу приїхало дуже багато поліції, але німці до того моменту вже зникли», – повідомляють свідки подій.

Це підтверджує і відео, яке уже облетіло чи не всі соцмереж, але про яке чомусь мовчать більшість ЗМІ. Причиною цього, мабуть, є те, що на відео чітко видно, що першими розпочали бійку з українцями саме «цивілізовані» німці, в протилежному випадку уже вся  Європа гула б про «дикість» українців і доцільності безвізового режиму з Україною та її вступу в ЄС…
За інформацією українських журналістів, щонайменше двом вболівальникам збірної України знадобилася медична допомога.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше матч Україна – Німеччина потрапив в зону ризику французької поліції через високу ймовірність зіткнень між уболівальниками команд.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності