Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Європа насторожі щодо віз

Візи зараз консульства дають гірше, ніж раніше, – розповіла керівник ужгородської турфірми «Фієста» Наталія Попович.
«Зараз у турагентства звертаються для отримання візи багато переселенців – із Донеччини, Луганщини. Проте консульства візи дають гірше, ніж минулого року. Очевидно, розглядають нас як потенційних біженців.

У тих, хто звертаються по візу, вимагають все більше і більше додаткових документів. Скажімо, щоб переселенці довели, що тут проживають, угоди про наймання житла, будинкові книги, які, звичайно, власники не хочуть давати, тим більше завіряти нотаріально. У підприємців просять угоди оренди приміщення, як підтвердження, що вони тут працюють», – розповіла пані Наталія.

За її словами, скажімо, сусідня і досить лояльна до нас Словаччина раніше давала значно більше довготривалих віз, зараз дають здебільшого на короткий термін.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності