Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

«ЄВРОСТАНДАРТИ І ТЕХНОЛОГІЇ» ВІД ШЕВЧЕНКА

На івано-франківській набережній імені Стефаника асфальтування триває в у неділю, незважаючи на мокрий сніг. Дорожники вкладають верхній, фінальний шар щебенево-мастикового асфальту.

s2«Все за останніми технологіями і євро стандартами», – ​як колись похвалився перед ЗМІ близький до фірми ПБС, що проводить роботи, нардеп Олександр Шевченко.

Дорожні роботи на дорозі після майже річної паузи відновились лише завдяки численним зверненням громадян та виконавчого комітету міськради.

Мешканці пов’язують таку активність наближенням виборів. Адже саме ремонт Набережної став однією з ключових виборчих технологій кандидата в народні депутати Олександра Шевченка і, можна, сказати, що провів його повторно у ВР. Нині ж нардеп балотується у міські голови Івано-Франківська. Тож постає логічне запитання: скільки виборів можна виграти з допомогою однієї дороги?

А щодо останніх технологій і євростандартів, то автор пригадує, як минулого року, літом (!), перебуваючи у відрядженні у Польщі, він спостерігав, як у нього під вікнами чотири дні простоювала техніка для ремонту дороги, чекаючи доки все підсохне, щоб теж стелити верхній шар асфальтного покриття дороги. Мабуть спеціалісти від Шевченка знають щось, чого не знають відсталі поляки?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар. Фото: Галка

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності