Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЄВРОВЕКТОР ЛЮСТРАТОРА ТА ЇЇ АСИСТЕНТКИ

VektorДодамо, як зазначає видання Антикор, народний депутат Ірина Суслова любить проводити «канікули вихідного дня» зі своєю близькою подругою, київською моделлю Катериною Осадою. Поштова скринька Суслової показала переписку нардепа з турагентством, постійним клієнтом якого є головний люстратор парламенту.

На сканованому документі – бронь варшавського готелю, де пара зволила відпочивати. Двокімнатний номер з «королівським ліжком» коштує в готелі Hilton Warsaw до 10 тисяч гривень на добу.

Пікантність навіть не в тому, що відпочинок і польоти такого класу слабо співвідносяться з офіційною депутатською зарплатою Суслової, яка, згідно власної декларації про доходи, не має інших легальних заробітків, крім як у Верховній раді. Нюанс у тому, що подрузі Суслової на момент датованого на скані польоту (жовтень 2014-го) і проживання в спільному номері ледь виповнилося 18-ть років. Зрозуміло, згідно публічній версії, Осада є асистентом Суслової і допомагає їй вечорами у відрядженнях працювати з документами.

У приватних бесідах незаміжня Суслова не любить поширюватися про своє приватне життя. Враховуючи європейський вектор розвитку України, можна тільки привітати часті польоти Суслової в Польщу бізнес-класом у супроводі юної асистентки. Однак, залишається тільки вірити, що витрати на дані поїздки (включаючи регулярні дорогі перельоти по 1200 доларів за двох) будуть вказані в офіційній декларації представника «люстраційної» влади.

За матеріалами Антикор

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності