Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Facebook відмовився від кнопки «не подобається»

Глава компанії Facebook Марк Цукерберг висловився проти появи серед інструментів спілкування в соціальній мережі кнопки «не подобається» (dislike). Про це він заявив у четвер в штаб-квартирі компанії в США.

«Багато говорять про необхідність появи кнопки“не подобається”. Ми розмірковували на цю тему. Люди хочуть отримати можливість говорити про те, що деякі речі нехороші, проте ми не думаємо, що це привнесе щось позитивне. Ми не будемо створювати її. Я не вважаю, що Facebook потребує шкалою градації постів – “подобається” чи “не подобається”, і я не думаю, що кнопка “не подобається” представляє якусь цінність або принесе користь спільноті мережі», – заявив Цукерберг.

За його словами, людина завжди може висловити своє невдоволення, просто залишивши коментар під постом.

У той же час, відзначив глава Facebook, надання панелі з «емоційними кнопками» – співчуття чи подиву, можливо, буде корисним для тих, хто не має наміру писати безліч коментарів, але хотів би позначити участь у житті друзів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в грудні 2013 з’явилася інформація, що в Facebook може з’явитися кнопка «Співпереживання». За даними соцмережі, тільки 30% користувачів Facebook проявляють активність, пишуть коментарі і публікують фотографії, більша частина аудиторії обмежується читанням і проставленням «лайків».

vkurse.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності