Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Фап для «Цьоці»

tiotka01В селі Угорниках Івано-Франківської міської ради днями відкрили відділення загальної практики сімейної медицини.

Багато хто з уже сьогодні старшого покоління пам’ятає гарну пісню Левка Бондара «А моя цьоця жиє у Занзібарі…» – Це не про неї…
Отож, про медицину. А «цьоткою», по-нашому, по-гуцульськи, голові бюджетної комісії та найбільшої фракції у міській раді Роману Онуфріїву, ВО «Свобода» (тому самому, що рік тому з В.Балагурою та нині засудженим за хабар О. Гаркотом хотів напитися чаю за 30 тис. доларів) і є сільска голова села Угорники Любов Атаманчук (якою у березні 2013 р. теж зацікавилися органи прокуратури у зв’язку з незаконною передачею в оренду земельної ділянки вартістю 238 тис. грн.). Принаймні так її ще у далекому 2006 році представляв голові партії Олегу Тягнибоку той самий Роман Онуфріїв. Тоді, коли вона була тільки секретарем сільської ради і погодилася очолити первинний осередок партії.
Отож, з ініціативи голови бюджетної комісії, свободівця Романа Онуфріїва було виділено близько 1 млн. 800 тис. грн. для реконструкції старого приміщення. Решту суми завдяки роботі голови Любові Атаманчук було залучено завдяки «місцевим спонсорам та меценатам». Загалом кошторисна вартість новоспеченого ФАПу складає понад 2 млн гривень.
Шкода, що у нас не в кожному селі є головами «цьоці», які мають таких племінників, котрі б були головами бюджетних комісій та водночас головами найбільших фракцій…

tiotka

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності