Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Фаріон: Інфекція рошен вдарила по людях

Не всі політики сприйняли гідно результати передвиборної гонки. Ірина Дмитрівна Фаріон – український політичний і громадський діяч, член ВО «Свобода», – різко висловилася про результати виборів 2014.

«Інфекція рошен вдарила по людях. Голосувати за міністра в уряді регіоналів, за співтворця партії регіонів та есдеків, за безнаціональне створіння….. І це після стількох смертей одержимих людей на майдані. Це навіть не божевілля. Це національне самознищення способом садомазохізму».
Також Ірина Фаріон вважає, що: «Ударівський вибір у Києві хіба підтверджує бажання електорату зазнавати постійного болю від власних політичних уподобань. Удар – визріла брунька партії регіонів. У парі з рошеном – це банальна суміш для приглушення будь-якого національного інстинкту. Горе цьому народові. Це найогидніша зрада національних інтересів у рік Шевченкового ювілею. Нема меж людському безсиллю».(авторський стиль збережено)
20 травня Ірина Фаріон жестом відреагувала на заяву Турчинова про те, що текст меморандуму про мир і злагоду узгоджений.
Джерело: news.bigmir.net

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності