Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ФАРС із Безуглою: звільнити з посади, а не виключити з комітету

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відкликати народну депутатку Мар’яну Безуглу З ПОСАДИ заступника голови комітету.

Про це повідомив нардеп Вадим Івченко.

Тепер це рішення мають ухвалити голосуванням у Раді.

Нагадаємо, народна депутатка від фракції «Слуга народу» Марʼяна Безугла останнім часом спричинила цілу низку скандалів. Зокрема, на її «рахунку» – численні закиди на адресу Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

А у липні 2022 року, після одного з візитів Безуглої на прифронтову територію, цю ділянку обстріляла російська артилерія. Тодішній голова Луганської ОВА Сергій Гайдай різко розкритикував дії нардепки: мовляв, вона викладала в інтернет детальні відео, якими легко міг скористатися ворог.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Мар’яну Безуглу відкликали тільки з посади заступниці голови, тобто вона і надалі залишатиметься членом Комітету”, – про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

АЛЕ це рішення ще має підтримати понад 226 парламентарів у сесійній залі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності