Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Фаза “спецоперації” РФ в Україні закінчиться на польському кордоні, далі буде наступна, – віце-спікер Держдуми РФ

Віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой (праправнук письменника Льва Толстого) назвав російські війська на кордоні з Польщею умовним завершенням «спецоперації» в Україні, що говорить про те, що можуть бути й інші спецоперації вже у Польщі та інших.

Про це він сказав у інтерв’ю італійській газеті «La Repubblica».

«Незважаючи на допомогу з Європи та істерію Бориса Джонсона чи Маріо Драгі, ми закінчимо операцію, коли вважаємо за потрібне. ДУМАЮ, ми зупинимося на кордоні з Польщею», — заявив він.

Толстой уточнив, що «спецоперація» закінчиться, коли Україна буде повністю «денацифікована» і демілітаризована і «більше не буде можливості перетворити її на антиРосію, як це намагався зробити Захід впродовж останніх 30 років».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому російський депутат не згоден, що підтримка ним війни в Україні рівносильна зраді спадщини його прапрадіда Льва Толстого.

«Лев Миколайович Толстой був офіцером російської армії. Він вбивав англійців та французів у Криму, у російському Криму, — заявив Толстой. — Коли доля країни у небезпеці, наша єдина турбота — підтримати країну. Я не бачу протиріччя зі спадщиною Льва Толстого».

Нагадаємо, що кордону між Польщею та Україною фактично не буде, – сказав днями польський президент Анджей Дуда.

“Цього кордону не буде! Щоб ми жили разом на цій землі, будуючи та відбудовуючи спільно своє спільне щастя та спільну силу, яка дозволить відображати будь-яку небезпеку або будь-яку можливу загрозу”, – таку заяву він зробив у зверненні до своїх громадян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, робіть, панове, висновки…  😉

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності