Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Федина: Сцену «Євромайдану» у Львові потрібно розібрати

Саме так, ще до подій минулої неділі у Києві, сказала на прес-конференції лідерка студентів і колишня ведуча Львівського «Євромайдану» Софія Федина.

Сцену Євромайдану у центрі Львова потрібно розібрати, а гроші, а це кілька тисяч гривень у день, які сплачуються за неї, спрямувати на відправку людей у столицю.
Федина також оголосила, що у Львові уже не працює центр, де можна було записуватись на виїзд у Київ. Мова йде про центр, що діяв за адресою: вул. Винниченка, 16. Дівчина розповіла, що закрили його за вказівкою не кого іншого, як голови Львівської облради свободівця Петра Колодія.
Нагадаємо, коли не без участі пана Петра у Львові з бажаючих потрапити до Києва на Євромайдан збирали по 100 грн. на дорогу, то в цей час Івано-Франківську та інших обласних центрах Західної України ті ж самі свободівці та представники інших партій разом з підприємцями ще допомагали фінансово людям на дорогу!
«Із виїздом до Києва є проблеми, тому ці кошти можна було б використати. А мітинги можна проводити біля пам’ятника Шевченку, але без сцени», – зазначила Софія Федина.
Що ж, Софія Федина сьогодні стає львівською Касандрою – героїнею «Одісеї» Гомера, дочкою царя Трої Пріама та сестрою Гектора і Паріса, тією ясновидицею, що попереджала троянців про наслідки від «троянського» дерев’яного коня…
Сумно, але факт. Дівчина на 1000% права.

Тарас Звір

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності