Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Фіктивні ремонти потягів «Укрзалізниці» викрила СБУ

СБУ викрила у Миколаєві схему привласнення бюджетних коштів на ремонті дизелів для «Укрзалізниці». Власне ремонту не було, а гроші на нього перераховувались.

Яке повідомляє Служба безпеки України, слідство встановило, що згідно з договором підрядник мав виконати ремонт двигунів для регіональної філії «Одеської залізниці», повністю відремонтувавши вузли та агрегати. Але в результаті змови з посадовими особами державного підприємства, був виконаний лише косметичний ремонт двигунів, у них залишилися старі блоки, які повинні були замінити на нові згідно з договором. Задокументовано й інші факти невиконання робіт, що могло призвести до виведення з ладу поїздів і потенційним надзвичайних ситуацій на залізниці. Всього за такою схемою було присвоєно 2,5 мільйона гривень бюджетних коштів, а «відремонтовані» вузли і агрегати встигли встановили на дизель-поїзди депо «Миколаїв».

Також СБУ викрила зловмисників на привласненні майна «Укргідроенерго» на понад 32 млн грн.

Раніше, наприкінці січня СБУ викрила схему, за якою здійснювалися масштабні поставки продукції з тимчасово окупованих територій на українські промислові підприємства (до того ж, транзитом через РФ).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

НАБУ і САП викрили корупційну схему закупівлі квартир для військовослужбовців Нацгвардії. За нею державі завдано збитків на 17 мільйонів через купівлю непридатного для проживання житла.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності