Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Філарет на з’їзді “Батьківщини” подякував Порошенку, а Саакашвілі за привітання Тимошенко зацькували у мережі

Сьогодні у столичному Палаці спорту відбувається з’їзд партії “Батьківщина”, де “розглядали” питання щодо висунення в президенти Юлії Тимошенко.

Політрада партії вже запропонувала підтримати кандидатуру Тимошенко, однак голосування партійців щодо її висунення в президенти поки що не відбувалося.

На захід партії прийшли не лише члени політичної сили, але й неочікувані гості: патріарх Філарет, перший президент України Леонід Кравчук, співак Олександр Пономарьов.

Спершу слово надали Філарету, який благоловив політичний захід.717281c-filaret

Ось нещодавно ми отримували Томос, 6 січня. Тому дякуємо Богу за це. Всі докладали до цього зусиль, церква над цим важко працювала, церква, допомагали усі президенти, особливо Віктор Ющенко. Але досяг цієї мети нинішній президент Петро Порошенко. Тому ми дякуємо всім за це. Це не втручання у справи церкви, а турбота“, – заявив Філарет.

Я хочу, щоб ваша партія теж сприяла єднанню українського народу– для того, щоб ми були вільними“, – додав патріарх Філарет.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У свою чергу Леонід Кравчук відразу вдався до похвали Юлії Володимирівні.

Це не вибори президента України, це вибори нового курсу. Хай нам усім щастить“, – розхвалював Кравчук Тимошенко.

З‘їзд пройшов під гаслом “ВірЮ в Україну“. Так, перед початком з‘їзду кожному учаснику заходу роздали агітаційні пакети з синьо-жовтими футболками, кепками, блокнотами з цим гаслом.

В цей же час своє привітання з висуванням у президенти Тимошенко на своїй  сторінці у  facebook  написав Михайло Саакашвілі, за що відразу на оголошеного в Україні  персоною нон грата екс-очільника Одеської ОДА посипався шквал критики, як не дивно, з боку його шанувальників, які виражали грузинському вигнанцю своє розчарування цим його вчинком… Безымянный75849487y756

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності