Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Фінансуванню таки бути

Попри усі намагання Львівської обласної ради бозбавити обласну адміністрацію повноважень і виселити її з займаних приміщень на вулицю, тим самим залишивши бюджетні установи області в Новому 2014 році без копійки, люди таки не залишаться без грошей.
До затвердження державного бюджету на 2014 рік відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, голова ЛОДА Олег Сало 30 грудня, напередодні Нового року, таки підписав Розпорядження щодо фінансування з обласного бюджету Львівської області в І кварталі 2014 року.
Кошти з початку цього року виділятимуться з обласного бюджету на проведення першочергових поточних видатків з утримання бюджетних установ. Це дозволить забезпечити безперебійне фінансування виплати заробітної плати працівникам обласних бюджетних установ, проведення розрахунків за отримані комунальні послуги, продукти харчування, медикаменти, інші першочергові видатки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності